Regan Steigleder stannar i KIF Örebro

Regan Steigleder stannar i KIF Örebro, detta kunde klubben skriva om på sin hemsida under torsdagen. På lördag avslutar man säsongen hemma på Behrn Arena.

· Publicerad: 3 november 2022 · 21.17.

På lördag avslutar KIF Örebro säsongen 2022 när de tar emot Linköping hemma på Behrn Arena. Men redan idag kunde man presentera nyhet inför kommande säsong. Regan Steigleder stannar i klubben.

— Det här känns bra och jag är laddad för nästa år. Jag känner att den senaste halvan av säsongen har varit bra för oss som lag, där jag tror vi har mycket att bygga vidare på 2023, säger Regan Steigleder på klubbens hemsida.

Annons ▾

Regan Steigleder anslöt till KIF 2022

Regan Steigleder kom till KIF Örebro inför 2022 med flera år bakom sig i college-fotbollen på Northwestern University. Steigleder hann också med en kort sejour hos NWSL-laget Chicago Red Stars innan amerikanskan anslöt till KIF Örebro.

Under säsongen i KIF Örebro omskolades Regan Steigleder till ytterback och agerar idag som offensiv ytterback. Hennes speltid ökade när klubben sålde den unge talangen Anna Sandberg till BK Häcken under sommaren.

— Ett riktigt bra besked, vi är jätteglada att Regan blir kvar. När vi sålde Anna Sandberg till Häcken så var det såklart ett stort tapp, men vi såg också en stor potential i Regan att kunna byta position och bli en riktigt bra vänsterback, säger huvudtränaren Rickard Johansson.

FIKK - För att alla behövs