Bildspecial – Henrik Löwdahl hyllades i Behrn Arena

Henrik Löwdahl fick sin tröja upphängd i taket i Behrn Arena och hyllades inför mötet med Rögle. Örebro vann också matchen med 4-1.

· Publicerad: 19 november 2022 · 22.56.

Lördagen den 19 november hyllade Örebro Hockey en av sina största profiler. Henrik Löwdahl fick sin tröja upphängd i taket i Behrn Arena och hyllades inför mötet med Rögle. Det var en tårögt Löwdahl som hade med sig sin familj på isen.

Henrik Löwdahl spenderade 18 säsonger i Örebro var av 17 i HC Örebro 90 och Örebro HK, samt en säsong i den nerlagda klubben Örebro IK. Han representerade Örebro Hockey i tre olika serier, Division 1, Hockeyallsvenskan samt SHL. Som lagkapten var han med om att ta upp klubben till SHL och avslutade karriären som lagkapten i ett SHL-lag.

Annons ▾

Här kommer ett bildspecial från hyllningsceremonin. Hur gick det i matchen då?` Jo Örebro vann mot Rögle med 4-1, se bilder från matchen här.

Foto: Martin Avedal -Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs