Örebro Hockey vann när Henrik Löwdahl hyllades

Lördagen den 19 november tog Örebro Hockey emot Rögle hemma i Behrn Arena. Hemmalaget vann med 4-1 och man tog tre nya poäng.

· Publicerad: 19 november 2022 · 23.15.

Lördagen den 19 november tog Örebro Hockey emot Rögle hemma i Behrn Arena. Kvällen var speciell då klubben hyllade en av de största. Henrik Löwdahl fick sin tröja upphängd i taket, se bilderna från hyllningsceremonin här.

Matchen blev en ensidig historia där gästande Rögle såg veka ut. De drog på sig många onödiga utvisningar och blev bestraffade. Örebro var effektiva och gjorde två mål i powerplay där matchens första mål gjordes precis när gästerna dödade en utvisning. Linus Öberg och Rodrigo Abols målen under första perioden vilket innebar 2-0.

Annons ▾

I andra perioden utökade tidigt Christopher Mastomäki ledningen till 3-0 och när Mario Kasper drog på sig ett matchstraff punkterade Filip Berglund matchen. I tredje perioden gjorde Rögle ett tröstmål med ett par minuter kvar men detta var förgäves. Örebro vann och laget tog med sig Henrik Löwdahl som återigen fick jubla med publiken.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune  

FIKK - För att alla behövs