Man anhållen misstänkt för mordförsök i Lindesberg

En man i 30-årsåldern kunde under torsdagen gripas i Lindesberg, detta efter att denne ska attackerat ett butiksbiträde med ett knivliknande föremål.

· Publicerad: 24 november 2022 · 23.49.
Arkivbild-Polisfordon
Arkivbild – Örebro Tribune

Det var under torsdagen som polisen kunde gripa en man i centrala Lindesberg. Denne ska senare under dagen blivit anhållen misstänkt för mordförsök på ett butiksbiträde.

Enligt uppgifter skall mannen som är i 30-årsåldern vid klockan 13:30 kommit in i en butik och attackerat ett kvinnligt butiksbiträde med ett knivliknande föremål. Kvinnan ska ådragit sig skadades men inga livshotande skriver polisen på sin hemsida.

Annons ▾

Efter mordförsöket ska mannen ha lämna platsen men kunde senare vid klockan 14.30 gripas på en annan plats i centrala Lindesberg. Efter att mannen förts till polishuset för förhör kunde åklagare vid klockan 19:43 på torsdagen meddela att mannen numera är anhållen.

FIKK - För att alla behövs