KIF Örebro förlänger med Nathalie Hoff Persson

KIF Örebro förlänger med Nathalie Hoff Persson och skriver även proffskontrakt med Lisa Frisk. Detta kunde klubben skriva på sin hemsida.

· Publicerad: 29 november 2022 · 22.44.

Det var under gårdagen som KIF Örebro kunde meddela att de förlängt med Nathalie Hoff Persson. Detta innebär att 25-åringen kommer göra sin fjärde säsong i klubben då hon anslöt inför säsongen 2020.

— Det var ett enkelt beslut att skriva på för nästa säsong. Jag har varit här i tre år, 2023 blir mitt fjärde år och det handlar om att jag trivs och utvecklas i KIF Örebro. Just nu ser jag fram emot nya säsongen och att vi kan bygga vidare på en riktigt stark höst, där jag känner att både jag och laget hittade väldigt rätt, säger Nathalie Hoff Persson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Det var inför säsongen 2020 som klubben skrev kontrakt med Nathalie Hoff Persson. Hon kom från dåvarande klubben LB07. Innan det har Hoff Persson representerat klubbar som FC Rosengård, Kopparbergs-Göteborg och Sporting Lissabon.

Skriver även kontrakt med Lisa Frisk

Samtidigt kunde KIF Örebro idag meddela att de skriver ett tvåårskontrakt med lokala talangen Lisa Frisk. Hon kom till F19-verksamheten i KIF Örebro inför 2022 men har även fått spela i A-laget. Nu skriver hon ett proffskontrakt med klubben.

— Det känns jättebra att skriva mitt första proffskontrakt med KIF Örebro. Jag har tagit många kliv sen jag kom hit i januari, och nu ska det bli spännande att se vad nästa år har att ge. Min förhoppning är att bidra till lagets prestationer genom att fortsätta min egen utveckling på ett bra sätt. Så jag ser fram emot 2023, säger Lisa Frisk på klubbens hemsida.

FIKK - För att alla behövs