Bilist ska försökt köra på jägare med bil

Polisen kunde under tisdagen gripa en man som försökt köra på ett flertal personer, detta var inför en kommande vargjakt i Nora Kommun.

· Publicerad: 3 januari 2023 · 16.46.

Det var vid klockan 07:19 på tisdagsmorgon som polisen larmades till en adress i Nora Kommun. Man kunde gripa en man i 45-årsåldern misstänkt för grov misshandel efter att denne försökt köra på personer med ett fordon.

Enligt uppgifter hade ett flertal jägare samlats på platsen inför en kommande vargjakt. Den 45-årige mannen dök då upp i en bil och hade som avsikt försökt backa in i en av jägarnas bilar. Mannen kunde utan motstånd hållas kvar på platsen och när polisen anlände framkom det även att denne försökt köra på ett flertal personer.

Annons ▾

Polispatrullen kunde gripa mannen som i nuläget är misstänkt för försök till grov misshandel samt skadegörelse. Under eftermiddagen kom även besked från åklagare att mannen blivit anhållen.

FIKK - För att alla behövs