Brynäs fortsätter att vinna över Örebro

Brynäs fortsätter att vinna över Örebro, ikväll kom åttonde raka grundseriesegern för Gävlelaget som kunde slå Örebro med 2-0.

· Publicerad: 14 januari 2023 · 22.51.

Brynäs är Örebros mardrömsmotståndare i SHL, Gävlelaget tog tredje seger för säsongen samt den åttonde raka i grundserien mot Örebro. Slutresultatet kunde skrivas till 2-0 efter att gästerna gjort mål i tredje perioden.

Sist Brynäs gästade Örebro slutade matchen 5-1 till gästerna, ikväll blev det jämnare målmässigt. Två raka perioder gick mållösa och de farliga målchanserna lyste med sin frånvaro. Trots det kändes det som tiden gick fort och det var långt mellan avblåsningarna. Brynäs fick matchen dit de ville.

Annons ▾

Och i tredje perioden fick också gästerna utdelning när Johannes Kinnvall tidigt kunde sätta 0-1. Samuel Johannesson utökade till 0-2 i mitten av perioden, ett resultat som stod sig matchen ut. Brynäs har verkligen blivit ett spöke för Örebro, som dessutom fick se poängsviterna på Elias Ekström och Rodrigo Abols brytas.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune  

FIKK - För att alla behövs