Fler reser från Örebro Airport – ökat med 204%

Fler reser från Örebro Airport detta kunde researrangören Ving skriva om i ett pressmeddelande. man ser en 204% ökning sen förra månaden.

· Publicerad: 13 februari 2023 · 22.02.
Arkivbild

Den senaste månaden har bokningarna av Vings charterresor från Örebro Airport ökat med hela 204 procent jämfört med månaden innan. Detta skriver researrangören i ett pressmeddelande.

Dessutom är beläggningen inför sommaren uppe på samma nivåer som researrangören hade vid samma tidpunkt 2019, innan pandemin. Sportlovsresorna är i stort sett helt slutsålda och inför påsken är 8 av 10 resor bokade.

Annons ▾

Nytt samarbete med flygbolaget BRA

Under innevarande vintern erbjuder Ving direktflyg med Jettime till Gran Canaria varje lördag. I april inleds säsongen till Mallorca och Rhodos dit Ving flyger med Sunclass Airlines. Under senare delen av augusti fram till slutet av september drar trafiken i gång till Kroatien i samarbete med flygbolaget BRA.

— Det är mycket glädjande! Jag vill även passa på att uppmana alla ressugna att boka innan sommarens och vinterns charter är fullbokat. Kroatien är ett populärt tillskott i reseutbudet och vi ser fram emot att återigen välkomna BRA, säger Mikael Smedberg, VD för Örebro Airport.

Men det är inte bara sommarresorna som lockar. Ving släpper nu även upp nästa vinters resor från Örebro Airport och för alla i Närke med omnejd som längtar till Kanarieöarna kommer glädjande besked då Ving även till nästa vintersäsong kommer att erbjuda charterresor till Gran Canaria, med sitt eget flygbolag Sunclass Airlines.

Vings avgångar från Örebro Airport

Gran Canaria: till och med den 8 april
Mallorca: 21 april – 22 september
Rhodos: 23 april – 24 september
Kroatien: 11 augusti – 22 september
Gran Canaria: 23 oktober 2023 – 1 april 2024 

FIKK - För att alla behövs