Ytterligare 6 personer anhållna efter upploppet i Sveaparken

Ytterligare 6 personer har gripits och anhållits misstänkta för grovt sabotage mot blåljusverksamhet. Detta skriver polisen på sin hemsida under torsdagen.

· Publicerad: 2 mars 2023 · 12.45.

Ytterligare 6 personer har gripits och anhållits misstänkta för grovt sabotage mot blåljusverksamhet. Detta var i samband med upploppet i Sveaparken i Örebro under påsken 2022, skriver polisen på sin hemsida.

Samtliga personer är män hemmahörande i Örebro län. Två av männen är i 35-årsåldern, två är i 25-årsåldern, en är i 40-årsåldern och en är i 20-årsåldern.

Annons ▾

Totalt är man nu uppe i 58 antal frihetsberövanden kopplat till händelsen. Samtidigt fortsätter det intensiva arbetet för att kunna lagföra så många som möjligt för det de gjorde i samband med upploppet. Processen runt upploppet i Sveaparken har hållit på i snart ett år.

FIKK - För att alla behövs