Flera fall av misshandel i länet under natten

Polisen rapporterar om minst tre fall gällande misshandel i länet under natten till lördagen. Två fall i Örebro och ett vid Brändåsen.

· Publicerad: 15 april 2023 · 09.17.
Polis-Arkiv-Strömpis-Örebro
Arkivbild

Polisen rapporterar om minst tre fall gällande misshandel i Örebro län under natten mot lördagen. Två stycken ska ha ägt rum i Örebro och det tredje i Brändåsen skriver man på sin hemsida.

Det första larmet inkom vid klockan 22:08 på fredagskvällen. En man i 65-årsåldern har blivit misshandlad utomhus vid Järntorget i Örebro. Den utsatta mannen vet inte vem eller vilka som misshandlade honom. Mannen blev hemskjutsad till sin bostad.

Annons ▾

Den andra misshandeln ägde rum vid Brändåsen runt klockan 01.28 då en kille i de övre tonåren blev utsatt. Polisen har varit på plats men det fanns inga misstänkta kvar på platsen. Det finns ingen information om att den utsatta killen ska ha uppsökt akutsjukvård. Det finna ingen misstänkt i detta ärende.

Den sista misshandeln ska ägt rum i Örebro vid klockan 03:30. En man i 25-årsåldern ska blivit utsatt för en grov misshandel utomhus då flera personer ska ha misshandlat honom och i vart fall en av dem har skadat mannen i benet med ett tillhygge. Mannen är förd till sjukhus och polisen skriver anmälan om grov misshandel. I nuläget finns det ingen misstänkt i detta ärende.

FIKK - För att alla behövs