Nu är det dags för Vårmönstringen 2023

Nu är det dags för Vårmönstringen igen, den 1 maj kommer en MC-kortege rulla in på Drottninggatan i Örebro, detta för att samla in pengar till Ljuspunkten.

· Publicerad: 17 april 2023 · 17.27.
Arkivbild: Pressbilden

Den 1 Maj rullar Vårmönstringen 2023 ut på vägarna i Örebro. Det är en MC-kortege som samlar in pengar till Ljuspunkten på USÖ, det kommer vara det 16 året man arrangerar detta event.

— Måndag 1 Maj kommer vi att samlas på Idrottsvägen för att sedan åka till Askers by. Där kommer det att bli ett mat – och fika stopp på Ströms Catering. Vi kommer att samla in pengar till Ljuspunkten. Det blir lottdragning med fina priser skänkta från våra snälla sponsorer, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Annons ▾

Samlade in 28055 kr förra året  

Förra året var det den 15:e upplagan av Vårmönstringen, då samlade man in 28055 kr. Totalt under de år man har arrangerat detta event så har man samlat in 306014 kr. Pengarna har gått till Barn – och Ungdoms kliniken på USÖ.

Nu är det dags igen, och starten för kortegen är vid Reborn Örnsro på Idrottsvägen i Örebro. Klockan 12.00 avgår man och efter ett matstopp planerar man att åka in på Drottninggatan i centrala Örebro vid klockan 16.00. För den som vill medverka i kortegen kostar det 50 kr.  

FIKK - För att alla behövs