Misstänkt våldsbrott i Örebro – en person död

Polisen misstänker att ett grovt våldsbrott ska ha inträffat i centrala Örebro, en person ska ha avlidit och polisen utreder mord.

· Publicerad: 29 april 2023 · 17.46.
Läsarbild

Det var under lördagseftermiddagen som flera lokala medier i Örebro skrev om ett misstänkt våldsbrott. En person ska blivit funnen död på en adress i centrala Örebro. Aftonbladet uppger att det handlar om en ung kvinna i 20-årsåldern.

I nuläget är polisen fåordiga när det kommer till uppgifter gällande ärendet. Men omständigheter gör att de utreder mord alternativt dråp, platsen ska vara avspärrad och det kommer genomföras en teknisk undersökning under lördagen.

Annons ▾

Larmet ska ha inkommit runt klockan 13:00 på lördagen. Tre personer ska vara frihetsberövade och anhöriga till den avlidna personen ska vara underrättade.

Foto: Läsarbild

FIKK - För att alla behövs