Comeback för Linus Arnesson i Örebro Hockey

Idag blev det klart att backen Linus Arnesson återvänder till Örebro Hockey, har skrivit ett ettårskontrakt och kommer från spel i allsvenska Djurgården.

· Publicerad: 9 maj 2023 · 17.41.
Linus Arnesson delar ut en tackling i en match mot Rögle 2018, foto: Martin Avedal

Under måndagen kunde Örebro Hockey meddela att Glenn Gustavsson återvänder till klubben. Idag blev det klart att en till f.d spelare är klar för en återkomst. Backen Linus Arnesson har skrivit ett ettårskontrakt med klubben.

— Jag är jätteglad att komma tillbaka till Örebro. Allt har gått väldigt fort de senaste dagarna men det ska bli väldigt inspirerande att dra på sig Örebrotröjan igen. Det har hänt väldigt mycket sedan jag var här sist och man har verkligen flyttat fram positionera, säger Linus Arnesson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Linus Arnesson spelade två säsonger i Örebro

Linus Arnesson återvänder efter fyra säsongers frånvaro till Örebro Hockey, klubben han representerade mellan 2017 och 2019. I Örebro var han assisterande lagkapten och en viktig kugge i defensiven. Och efter två säsonger i Färjestad samt två säsonger i Djurgården gör han nu comeback i Örebro.

— Det känns jättebra att kunna välkomna Linus tillbaka till Örebro. Det är en spelare som vi har bra koll på och vi gillar vad Linus står för. I och med att Backis kommer opereras och vara borta under en längre tid ser vi Linus som en rak ersättare under den här tiden. För oss har det också varit viktigt att säkra upp numerären på backsidan för att vara väl rustade när säsongen startar, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Eriksson.

FIKK - För att alla behövs