Milleskog räddade poäng när ÖSK kryssade mot Öster

Fredagen den 7 juli tog ÖSK emot Öster på Behrn Arena. Matchen slutade 1-1 efter att Noel Milleskog kvitterat i andra halvlek.

· Publicerad: 7 juli 2023 · 23.28.

Fredagsmatch och omstart i Superettan för ÖSK Fotboll, detta var också Kalle Holmbergs återkomst i klubben han lämnade 2016. Men det blev ingen Kalle-effekt i Örebro, istället var det Noel Milleskog som räddade poäng för ÖSK som spelade 1-1 mot Öster.

Det var i förra veckan som ÖSK bekräftade att de värvat hem anfallaren Kalle Holmberg från Djurgården. Och det kommer behövas då man saknar en anfallare, en avslutare. Men Holmberg kunde fått en bättre start i återkomsten. Öster är ett bättre lag och ligger i toppen av tabellen, medan ÖSK ligger på kvalplats för nedflyttning.

På grund av ett åskoväder startade matchen 15 minuter senare än planerat. Och när matchen kom igång var det Öster som skulle ta ledningen genom Vladimir Rodic redan i den 12:e matchminuten. Därefter försökte ÖSK gå för en kvittering men gästerna läste sönder deras anfall. I andra halvlek växlade ÖSK upp tempot och i den 61:e matchminuten sköt Noel Milleskog 1-1 vilket skulle bli slutresultatet.