Krockade med sin A-traktor – misstänkt för rattfylleri

En ung kvinna under 18 år är misstänkt för rattfylleri efter att han krockat med sin A-traktor skriver polisen på sin hemsida under söndagen.

· Publicerad: 10 september 2023 · 10.40.
Polis i Örebro

Det var vid klockan 02:28 natten mot söndagen som polisen larmades till en trafikolycka i Örebro. Detta efter att en A-traktor krockat med en personbil samt en stolpe.

Enligt uppgifter skall föraren av A-traktorn varit en ung kvinna under 18 år. Denne ska av någon okänd anledning kört in i en personbil och en stolpe med sitt fordon. Kvinnan ska blåst positivt i sållningsinstrument och blivit omhändertagen för kroppsbesiktning.

Annons ▾

Polisen skriver även på sin hemsida att körkortet omhändertaget på plats samt att orosanmälan till sociala myndigheter enligt SOL14 är upprättad. Det ska inte förekommit några personskador i samband med trafikolyckan.

Ska varit en händelserik natt

Utöver trafikolyckan med A-traktorn rapportera polisen om en händelserik natt. Framför allt har det förekommit mycket fylleri och stök, men även ett flertal trafikbrott.

Många har hört av sig angående om störande oljud från högt spelande fordon. På Kyrkogatan i Örebro rapporterades en man i 25-årsåldern för förargelseväckande beteende genom att skapa oljud på allmän plats. Dessutom ska en man i 30-årsåldern vara misstänkt för olovlig fordonstrafik i centrala Örebro. Mannen nekade varpå rapport skriven för hantering i tingsrätt.

I Vretstorp blev en man i 20-årsåldern misstänkt för försök till grov misshandel efter att ha kört på ett flertal parkerade fordon. Ett flertal personer ska också ha blivit påkörda, dock inga allvarliga personskador.

FIKK - För att alla behövs