Återigen dags för Jobbchansen i Örebro

Onsdagen den 20 september är det återigen dags för Jobbchansen i Örebro. Den äger rum mellan klockan 09:00 – 12:00 på Kulturkvarteret.

· Publicerad: 18 september 2023 · 12.02.
Arkivbild: Martin Avedal

Onsdagen den 20 september går den första av flera Jobbchansen av stapeln där arbetssökande har en unik chans att träffa blivande arbetsgivare på ett enkelt och effektivt sätt. Genom korta speed-intervjuer har de chansen att träffa olika företag på en och samma plats och förhoppningsvis hitta det perfekta jobbet.

— Vi ser fram emot att kunna matcha ihop såväl arbetssökande som företag nu under hösten. Jobbchansen ger goda resultat vilket är väldigt glädjande, berättar Thomas Strömberg, samordnare för utbildning, försörjning och arbete.

Annons ▾

Jobbchansen äger rum på Akustiken i Kulturkvarteret

Mellan klockan 09:00 – 12:00 kommer arbetsgivare fylla Kulturkvarteret för att matchas ihop med lämpade kandidater. Träffen är gratis och arbetssökarna behöver endast ha med sig sitt CV.

— Om du vill träffa företag på ett enkelt och effektivt sätt är du varmt välkommen till Kulturkvarteret den 20 september, avslutar Thomas Strömberg.

FIKK - För att alla behövs