Flera larm om misshandel under natten mot lördagen

Fest som spårade ut i Karlskoga, flertal ungdomar misshandlade i Örebro, äldre man misshandlad i Nora. Det har varit en stökig natt i Örebro län.

· Publicerad: 7 oktober 2023 · 09.47.
Polis i Örebro

Polisen skriver på sin hemsida om en händelserik natt i Örebro län, man har bland annat fått åka ut på flera larm gällande misshandel. Framför allt i samhällena Karlskoga, Nora och Örebro har det inkommit larm.

Första larmet kom vid klockan 21.55 sent på fredagen. En man i 30-åråldern gripen och anhållen misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Polisen larmades till en urspårad fest då det uppstod tumult och festdeltagare angrep polispatrullen. Ett flertal personer misstänkta för brott så som misshandel.

Annons ▾

Nästa larm om misshandel inkom klockan 00.44 i Örebro. En pojke som är 17 år gammal blev utsatt för en misshandel av ett flertal gärningsmän vid Behrn Arena. Pojken förd till sjukhus med ambulans men skadebilden är oklar. Gärningsmän ej gripna i nuläget.

Det kom även in ett larm om en misshandel vid klockan 01.26 i Örebro. En Flicka strax under 18 år blev utsatt för en misshandel på en snabbmatsrestaurang. Flickan förd till sjukhus och föräldrarna till målsägare meddelade om händelsen. Fortfarande ingen gripen för detta.

Sista larmet gällande misshandel inkom från Nora vid klockan 01.23. Där ska en man i 35-årsåldern vara misstänkt för misshandel på man i 60-årsåldern skriver polisen.  

FIKK - För att alla behövs