Klart idag – Kevin Walker lämnar ÖSK

Kevin Walker lämnar ÖSK, detta stod klart idag. Klubben skriver på sin hemsida att han lämnar eftersom kontraktet nu löper ut.

· Publicerad: 13 november 2023 · 13.47.

I lördags avgjordes Superettan och när omgången var färdigspelad stod det klart att ÖSK spelar i näst högsta serien även nästa säsong. Idag blev det klart att Kevin Walker lämnar ÖSK, detta skriver klubben på sin hemsida.

— Nu löper Kevins avtal med ÖSK ut vilket innebär att han nu lämnar klubben. Vi önskar honom stort lycka till framöver, skriver klubben.

Annons ▾

Kevin Walker vann SM-Guld med Djurgården

Det var december 2020 som Kevin Walker återvände till ÖSK, klubben som han tillhörde mellan 2005 till 2007. Därefter lämnade han ÖSK för spel i AIK, GIF Sundsvall och Djurgårdens IF. Den sistnämnda klubben vann han även SM-Guld med.

Sedan återkomsten har det blivit tre säsonger på Behrn Arena för Kevin Walker som noterats för 65 tävlingsmatcher och fyra mål i den svartvita tröjan. Under säsongen 2023 har Walker varit en av två lagkaptener.

— Jag vill tacka för de här tre åren som jag varit i klubben. Det har varit fint att få vara hemma och spela för ÖSK. Det sista året har varit en bra säsong för egen del där jag kunnat vara tillgänglig för laget mer än innan. Jag är stolt över att vi lyckades hålla oss kvar och jag önskar laget och klubben stort lycka till nästa år, säger Kevin Walker.

FIKK - För att alla behövs