Två kvinnor attackerade på Väster – en man gripen

En man i 45-årsåldern har gripits efter att det inträffade ett våldsbrott på Väster i Örebro, två kvinnor ska blivit attackerade med ett tillhygge.

· Publicerad: 15 november 2023 · 16.10.
Arkivbild

Det var vid klockan 13:26 på onsdagen som polisen blev larmade till en adress på Väster i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm gällande mordförsök alternativt grov misshandel.

Enligt uppgifter har polisen gripit en man, denne ska attackerat två kvinnor med ett tillhygge och orsakat sårskador. Båda kvinnorna var vakna och talbara då polisen anlände strax efter larmet. De har förts med ambulans till sjukhus för vård. Det är oklart hur allvarliga skadorna är.

Annons ▾

Brottsplatsen ska vara ett flerfamiljshus på Väster i Örebro. Den misstänkte mannen som är i 45-årsåldern, anträffades och greps i anslutning till fastigheten. Han var också skadad och har förts med ambulans till sjukhus under bevakning av polis. 

FIKK - För att alla behövs