Man misstänkt för misshandel och vapenbrott

En man i 35-årsåldern är misstänkt för misshandel i nära relation samt grovt vapenbrott, detta skriver polisen på sin hemsida under onsdagen.

· Publicerad: 6 december 2023 · 14.30.

Det var under onsdagsmorgonen som polisen larmades till en adress i Örebro Kommun. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel i nära relation på den aktuella adressen.

Enligt uppgifter kunde polisen gripa en man i 35-årsåldern misstänkt för misshandel. Denne ska ha slagit en kvinna denne har en relation med. Under kontrollen i bostaden anträffar även patrullen ett vapen, detta bedöms vara äkta och mannen blir även misstänkt för grovt vapenbrott.

Annons ▾

— Mannen är under förmiddagen förhörd och delgiven misstanke, de hittills framkomna uppgifterna har även presenterats en åklagare som valt att anhålla mannen misstänkt för misshandel och grovt vapenbrott, skriver polisen på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs