Timrå stoppade Örebro – vann med 2-0

Örebro Hockey tog under lördagen emot Timrå hemma i Behrn Arena, det blev en jämn match där gästerna tillslut vann med 2-0.

· Publicerad: 27 januari 2024 · 22.39.

Ett pånyttfött Örebro tog under lördagen emot Timrå hemma i Behrn Arena. Det blev en otrolig jämn historia som kunde slutat åt båda hållen. Men tillslut var det Timrå som vann med 2-0 efter att Magnus Pääjärvi skickat in pucken i tom kasse i slutet av matchen.

Men Niklas Eriksson har fått igång laget, efter två raka förluster vände han trenden och det blev seger mot både Frölunda och Skellefteå i veckan som var. Spelet ser också bättre ut och ikväll mot Timrå var det fartfyllt och mycket energi. Men de bägge lagen försvarade sig bra och det var svårt att komma in på mål.

Annons ▾

I andra perioden lyckades tillslut Timrå få in pucken, det var avvaktande utvisning när Axel Rindell satte 1-0 till gästerna. Örebro satte full fart framåt i tredje perioden men kom aldrig ikapp, trots att man hade powerplay. Timrå krigade till sig segern och gjorde mål på chanserna de fick.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune  

FIKK - För att alla behövs