Örebro Volley besegrade IKSU under söndagen

Örebro Volley tog emot IKSU hemma i Idrottshuset. Det blev en enkel seger för hemmalaget då matchen slutade 3–0 med setsiffrorna 25–16, 25–8 och 25–13.

· Publicerad: 28 januari 2024 · 20.57.

Söndagen den 28 januari tog Örebro Volley emot IKSU hemma i Idrottshuset. Det blev en enkel seger för hemmalaget då matchen slutade 3–0 med setsiffrorna 25–16, 25–8 och 25–13. Detta betydde att Örebro tog sin sjunde raka hemmaseger.

Det här var också första matchen efter GP-segern för Örebro, den bärgade man förra helgen. Man gav aldrig IKSU någon chans vilket det andra setet blev ett stort bevis på, gästerna lyckades enbart skrapa ihop 8 poäng. Paulina Lindberg, Hedda Broberg och Jonna Nilsson gjorde 14, 13 respektive 12 poäng idag.

Annons ▾

I och med segern ligger också Örebro kvar på en tredjeplats i tabellen med 37 inspelade poäng. IKSU ligger på en tiondeplats, näst sist i serien. På jumboplats återfinns dock ett annat lag från trakten, Lindesberg. De har enbart spelat ihop tre poäng den här säsongen, men de vann över IKSU igår lördag.  

FIKK - För att alla behövs