KIF Örebro säljer Regan Steigleder till Kansas City

KIF Örebro säljer Regan Steigleder till Kansas City, detta kunde klubben under tisdagen meddela på sin hemsida. Steigleder skrev nyligen nytt kontrakt.

· Publicerad: 30 januari 2024 · 19.24.

Idag står det klart att KIF Örebro säljer Regan Steigleder till amerikanska Kansas City i NWSL. KIF Örebro gör därmed sin fjärde försäljning på kort tid skriver klubben på sin hemsida.

— Ännu en framgångssaga när det gäller transfers för KIF Örebro, detta blir en av våra större försäljningar och ytterligare bevis på att klubbar fortsätter att titta på våra spelare och på det vi gör här i KIF Örebro, säger manager Rickard Johansson.

Annons ▾

Amerikanska försvararen Regan Steigleder förlängde kontraktet med KIF strax före jul. Men nu står det klart att hon inte ansluter till KIF Örebro, utan blir kvar hemma i USA. Detta efter att KIF Örebro är överens med NWSL-klubben Kansas City Current om en övergång. Det blev 49 damallsvenska matcher och fyra mål för Steigleder under sina två år i klubben. Samt sex framträdanden i Svenska cupen.

— Jag är så tacksam för den tid jag fick tillsammans med mina lagkamrater, tränare och personal i KIF Örebro. Jag vill tacka för allt jag har lärt mig av alla i klubben, och tack till tränarna som trodde på mig. Jag ser fram emot att följa KIF, och se vad laget kan åstadkomma den här säsongen, och ja, jag kommer att sakna alla så mycket, säger Regan Steigleder.

FIKK - För att alla behövs