Örebro nollade på nytt – föll hemma mot Rögle

Rögle vann med 1-0 efter mål från Axel Smeds, detta innebär att Örebro har nu blivit nollade fyra gånger sen Eriksson klev tillbaka in i båset.

· Publicerad: 30 januari 2024 · 21.46.

Tre mållösa matcher av fem, det var Niklas Erikssons facit inför kvällens match mot Rögle. När domaren blåste av noterades den fjärde mållösa matchen, gästerna vann med 1-0. Örebro följde alltså upp helgens förlust hemma med en ny.

Någon vidare Eriksson effekt har inte Örebro fått se, utöver den imponerade vändningen mot Frölunda finns inte mycket mer att hämta. Örebro tappade faktiskt ledningen mot Skellefteå men kunde trots allt avgöra på straffar. Utöver detta har man blivit nollad i fyra matcher.

Annons ▾

Kvällens match blev också tuff, Örebro fick spela powerplay i fem minuter. Detta efter att Henry Bowlby fick matchstraff efter en ful boarding på Filip Berglund. Örebro lyckades dock aldrig ta vara på överläget, istället gjorde Axel Smeds 1-0 till gästerna. I tredje perioden sköt Örebro bara fyra skott och kunde aldrig kvittera.

Foto: Pressbilden

FIKK - För att alla behövs