Frihetsberövad kvinna släppt – inte längre misstänkt

En kvinna som suttit misstänkt för inblandning i ett mord i Mellringe förra sommaren har släppts, detta då hon inte längre är misstänkt.

· Publicerad: 7 februari 2024 · 17.54.

Polisen skriver på sin hemsida under onsdagen att den kvinna som suttit frihetsberövad misstänkt för inblandning i ett mord i Mellringe förra sommaren har släppts. Detta då hon inte längre är misstänkt för något brott.

Det var i juli förra sommaren som en man i 30-årsåldern sköts till döds i Mellringe. Tre män är i nuläget misstänkta för delaktighet i mordet. En kvinna har också suttit frihetsberövad misstänkt för inblandning i mordet men hon släpptes tidigare under veckan.

Annons ▾

Vill förtydliga att misstankarna är nedlagda

Med anledning av det vill polismyndigheten förtydliga att misstankarna mot kvinnan är nedlagda och baserat på de uppgifter som kommit fram under utredningen anses hon alltså inte ha varit delaktig i brottet.

— I övrigt fortgår utredningen och inga ytterligare kommentarer kommer att lämnas i nuläget, avslutar polisen med på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs