Man anhållen misstänkt för mordförsök i Vivalla

En man i 35-årsåldern är misstänkt för mordförsök i stadsdelen Vivalla, detta efter att denne ska misshandlat en man med ett tillhygge.

· Publicerad: 14 februari 2024 · 21.08.

Det var vid klockan 14.43 på onsdagseftermiddagen som polisen grep en man i 35-årsåldern. Denne ska vara misstänkt för ett mordförsök i stadsdelen Vivalla. När polisen först grep mannen var han enbart misstänkt för misshandel.

Enligt uppgifter inträffade händelsen i en lägenhet i Vivalla. Målsägaren, en man i 40-årsåldern fick föras till sjukhus för vård. Han ska ha misshandlats med ett tillhygge och den misstänkte kunde gripas i anslutning till platsen.

Annons ▾

— Omfattande utredningsåtgärder har genomförts på platsen. Lägenheten och anslutande utrymmen är avspärrade och kommer så att vara till dess forensisk personal säkrat utredningens tekniska del, skriver polisen.

Senare under kvällen vid klockan 18:48 blev den misstänkte mannen anhållen av åklagare. Rättsläget ska även ändrats till försök till mord. Utredningsåtgärder pågår fortfarande på platsen som alltjämt är avspärrad.

FIKK - För att alla behövs