Man anhållen misstänkt för olaga hot i Vivalla

En man i 40-årsåldern är anhållen misstänkt för ett flertal brott efter en incident i Vivalla under eftermiddagen skriver polisen på sin hemsida.

· Publicerad: 19 februari 2024 · 20.09.
Arkivbild

Polisen skriver under måndagskvällen att en man har blivit anhållen misstänkt för ett flertal brott. Dessa ska ha inträffat vid en händelse under eftermiddagen i stadsdelen Vivalla i Örebro.

Enligt uppgifter skall mannen som är i 40-årsåldern brutit sig in i en bostad i Vivalla genom att förstöra en dörr. I lägenheten har han därefter hotat ett flertal personer, bland annat ett barn under 15 år. Efter händelsen avvek mannen från platsen, detta ska ha inträffat runt klockan 14:00-tiden.

Annons ▾

Senare under kvällen kan mannen gripas på en annan ort i länet skriver polisen på sin hemsida. Detta ska ha inträffat runt klockan 19:00, efter gripandet blir mannen anhållen av åklagare och är i nuläget misstänkt för olaga hot i två fall, barnfridsbrott, skadegörelse samt grovt hemfridsbrott. 

FIKK - För att alla behövs