Drunkningstillbud i Örebro – en anträffad avliden

En man i 50-årsåldern hittades under morgonen i ett vattendrag på Norr i Örebro. Mannen är tidigare anmäld försvunnen skriver polisen.

· Publicerad: 22 februari 2024 · 09.51.
Polis-avspärrat-Arkivbild

Polisen skriver under torsdagsmorgon att man anträffat en man avliden i stadsdelen Rynninge på Norr. Det var runt klockan 08:04 som en privatperson kontaktade polisen angående att denne såg något i ett vattendrag.

Enligt uppgifter skall privatpersonen sett en kropp ligga i Lillån i höjd med CV-bron. Polis och räddningstjänst kallades ut och man kunde lokalisera en kropp i vattnet. Det är en man i 50-årsåldern som tidigare är anmäld försvunnen.

Annons ▾

Polisen skriver på sin hemsida att man inte misstänker något brott och mannens anhöriga är underrättade om det som inträffat.

FIKK - För att alla behövs