Dags för årets första Jobbchans på Kulturkvarteret

Mellan klockan 09:00 – 12:00 nu på onsdag den 28 februari är det dags för årets första tillfälle med Jobbchansen på Kulturkvarteret.

· Publicerad: 26 februari 2024 · 17.15.
Jobb-Företag

Onsdag 28 februari är det dags för årets första tillfälle med Jobbchansen, detta skriver Örebro Kommun i ett pressmeddelande. Mellan klockan 9:00 och 12:00 kan arbetssökande speeddejta rekryterare från flera olika företag.

Jobbchansen anordnas av Örebro kommun och matchar ihop arbetsgivare med arbetssökande. Under en förmiddag har arbetssökande möjlighet att träffa flera olika företag och gå på speed-intervjuer, direkt på plats, på Kulturkvarteret.

Annons ▾

— Arbetslösheten stiger men vi har många företag som kommer till Jobbchansen för att rekrytera personal, så det är ett perfekt tillfälle för den som söker ett jobb. Träffen är kostnadsfri och allt du som arbetssökande behöver göra är att komma i tid och ha med dig ditt CV, berättar Thomas Strömberg, samordnare, Gymnasie- och arbetsmarknadsförvaltningen.

— Vi har anordnat Jobbchansen flera gånger och sett att responsen har varit väldigt positiv, så nu är vi i gång igen med årets första träff för att matcha ännu fler arbetsgivare med arbetssökande, avslutar Thomas Strömberg med.

Info om Jobbchansen

Datum: Onsdag 28 februari
Tid: Klockan 09:00 – 12:00
Plats: Akustiken i Kulturkvarteret, Fabriksgatan 4, Örebro.

FIKK - För att alla behövs