Man rånad och misshandlad på Öster i Örebro

En man i 25-årsåldern blev utsatt för ett rån på Öster i Örebro under natten mot söndagen, detta skriver polisen på sin hemsida.

· Publicerad: 17 mars 2024 · 10.10.
Polis i Örebro

Polisen skriver på sin hemsida under söndagsmorgonen att en man i 25-årsåldern blev utsatt för ett rån på Öster i Örebro. Detta ska ha inträffat runt klockan 01:45 – 02:00 natten mot söndagen.

Enligt uppgifter befanns sig mannen vid Oskarsparken när två män kom fram till denne, de ska ha tryckt något vasst föremål i ryggen på mannen. De krävde att han skulle följa med till en bankomat. Mannen ska ha känt att denne inte vågade göra motstånd.

Annons ▾

Rånarna samt mannen ska ha gått till automaten vid ICA Nära på Engelbrektsgatan. Mannen ska tagit ut en summa pengar som rånarna tog, därefter tvingade de med sig mannen till en närbelägen park där de slog ner och sparkade honom samt tog hans plånbok och mobiltelefon.

Efter rånet ska mannen tagit sig från platsen och träffat på en polispatrull en bra bit från brottsplatsen. Han fick inte några allvarliga skador av misshandeln och han beskriver rånarna som något yngre än han själv skriver polisen på sin hemsida.

FIKK - För att alla behövs