Tre spelare lämnar Örebro Hockey

Tre spelare lämnar Örebro Hockey, detta kunde klubben idag bekräfta på sin hemsida, det handlar om Danick Martel, Oliver Eklind och Rasmus Rissanen.

· Publicerad: 22 mars 2024 · 12.39.
Arkivbild: Martin Avedal

Idag kunde Örebro Hockey avtacka tre spelare som lämnar klubben. Att spelarna skulle lämna var sen tidigare klart men idag blev det officiellt. Det handlar om Danick Martel, Oliver Eklind och Rasmus Rissanen.

Danick Martel kom till klubben innan övergångsfönstret stängde, trots energi och bra skridskoåkning gjorde kanadensaren bara två assist under de 12 matcher han hann med. Det blev dock ett mål i slutspelet. Oliver Eklind den Kumlabördige spelaren som bidrog med mycket energi men efter fyra säsonger går nu han vidare, ryktet säger Rögle.

Annons ▾

Men det största tappet av de tre är backen Rasmus Rissanen, han har representerat klubben i 6 säsonger och gjorde sin poängbästa säsong med 19 poäng. Han har varit en defensivkugge i Örebro och blir svår att ersätta. Anledningen till att Rissanen lämnar ska vara att han vill flytta hem till Finland.

FIKK - För att alla behövs