Tre omkom efter brand i Kilsmo under natten

Tre personer omkom efter brand i Kilsmo under natten, det ska handla om ett hus som var helt övertänt när räddningsstyrkorna anlände till platsen.

· Publicerad: 24 mars 2024 · 09.16.
Foto: Christian Vargahed

Det var vid klockan 00:17 natten mot söndagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till ett hus utanför Kilsmo i östra Örebro län. Detta efter larm om en brand i byggnad.

Enligt uppgifter skall tre personer, en man i 35-årsåldern och två barn under 15 år omkommit i branden. Ytterligare fyra personer som bodde i huset ska tagit sig ur och fick föras till sjukhus för vård. Ingen av dessa uppges ha livshotande skador skriver polisen.

Annons ▾

Branden ska varit så omfattande att räddningsstyrkorna först inte kunde gå in i byggnaden, man kunde dessutom inte släcka branden. Polisen skriver under söndagsmorgonen att de utreder händelsen formellt som mordbrand, något man först under natten inte bekräftade.

FIKK - För att alla behövs