GAAM utökar och går nu att köpa i flera matvarubutiker

GAAM expanderar in i dagligvaruhandeln genom ett samarbete med Axfood, drycken återfinns i flera affärer som t.ex Willys och Hemköp.

· Publicerad: 16 april 2024 · 21.14.
Foto: Martin Avedal

GAAM Energy skriver i ett pressmeddelande under tisdagen att de expanderar och återfinns nu i flera större matvarubutiker. Den veganska energidrycken går nu att köpa på Willys, Hemköp, City Gross, Matrebellerna, Tempo och Handlar’n.

— GAAM tar stora steg framåt med sin expansion in i dagligvaruhandeln genom ett stort samarbete med Axfood. Från och med idag hittar du GAAM Energy i flera välkända butikskedjor runt om i Sverige, inklusive Willys, Hemköp, City Gross, Matrebellerna, Tempo och Handlar’n, skriver de i pressmeddelandet.

Annons ▾

Om GAAM Energy

GAAM Energy är en svensktillverkad vegansk energidryck som passar för alla tillfällen. Med en välbalanserad mix av 180 mg koffein och vitaminer B6 och B12 den extra energikick.

— Att se GAAM Energy på hyllorna i flera etablerade butikskedjor är en betydande milstolpe för oss. Det är en av de största framgångarna för GAAM Energy hittills, och vi är stolta över alla inom bolaget som har bidragit till att nå denna punkt, säger Anton Forzén, Head of Offline Sales på GAAM.

— Vårt fokus är att erbjuda enastående smaker och en verklig smakupplevelse för våra kunder. Genom ett nära samarbete med vårt dedikerade produktteam och genom att lyssna på våra kunders önskemål strävar vi efter att överträffa deras förväntningar, avslutar Anton Forzén pressmeddelandet med.

FIKK - För att alla behövs