Två fall av misshandel under natten mot söndagen

Polisen skriver på sin hemsida under söndagen att det inträffade två fall av misshandel i länet under natten, ett i Örebro och ett i Karlskoga.

· Publicerad: 21 april 2024 · 08.51.
Polis i Örebro

Polisen rapporterar om två fall av misshandel i Örebro län under natten mot söndagen. Den första ska inträffat i Örebro och den andra i Karlskoga.

Första insatsen ägde rum vid klockan 00.09 i Örebro. En man i 25-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat två män i trettioårsåldern i anslutning till en krog i centrala Örebro. Några allvarliga skador ska ej uppkommit. Misstänkt gärningsman avlägsnad från platsen i enlighet med polislagen §13.

Annons ▾

Det andra fallet ska ägt rum vid klockan 02.26 i Karlskoga. En man i 20-åldern misstänks för misshandel efter ett bråk på snabbmatsrestaurang i Karlskoga. Målsägare är en man i 25-årsåldern. Misstänkt gärningsman även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Han blev även omhändertagen för fylleri i enlighet med vårdlagen LOB.

Utöver detta skriver polisen att inga grova brott har inträffat under natten, diverse ordningsstörningar, småbråk och fyllerier. Sju personer hanterade för fylleri i Örebro-området.

FIKK - För att alla behövs