Polisen rapporterar om händelserik natt i Örebro

Polisen rapporterar om flera incidenter på sin hemsida. Två fall av misshandel, våldsamt motstånd, så var natten mot söndagen i Örebro.

· Publicerad: 28 april 2024 · 09.59.
Polis-Arkiv-Strömpis-Örebro
Arkivbild

Precis som under gårdagen rapporterar polisen på sin hemsida om en mycket händelserik natt. Framför allt har det ägt rum flera fall av misshandel i centrala Örebro under natten mot söndagen.

Första misshandeln i Örebro

Vid klockan 22.53: ska två män, en i 30-årsåldern respektive 55-årsåldern har enligt egen utsaga blivit misshandlade i anslutning till ett snabbmatsställe i central Örebro. En av männen tvingades söka sjukvård, skadeläge okänt.

Annons ▾

Andra misshandeln i Örebro

Ordningsvakt kontaktar polis vid klockan 01.07 från en krog i centrala Örebro, anledningen är att en misshandel inträffat. Kvar på plats är både misstänkt som är en man i 25-årsåldern samt målsäganden som också han är en man. Polispatrull genomför utredningsåtgärder och anmälan misshandel skrivs. Den misstänkte mannen avlägsnas sedan från platsen.

Hot samt våldsamt motstånd

En man i 18-årsåldern misstänks för hot samt våldsamt motstånd på en krog i centrala Örebro. Utredningsåtgärder vidtagna och vittnen finns till händelsen. Detta ska ha inträffat vid klockan 01.47.

Försök till stöld genom inbrott

Väktare kontaktar polis vid 01.53 då denne iakttar en man i anslutning till en byggarbetsplats på Öster i Örebro. Polis beordras till platsen och kontrollerar en man i 40-årsåldern. Mannen misstänks för försök till stöld.

FIKK - För att alla behövs