Man misstänkt för misshandel i Karlskoga

En polispatrull har gripit en man i 20-årsåldern misstänkt för flertalet brott mot en kvinna han tidigare haft en relation med.

· Publicerad: 29 maj 2024 · 20.42.

Polisen skriver på sin hemsida att de runt klockan 20:02 på onsdagskvällen gripit en man i Karlskoga. Denne är misstänkt för misshandel, olaga hot samt egenmäktigt förfarande.

Enligt uppgifter ska mannen som är i 20-årsåldern vara misstänkt för flertalet brott mot en kvinna han tidigare haft en relation med. Det saknas uppgifter om kvinnan behövt söka sjukvård med anledning av det misstänkta brottet som riktats mot henne.

Annons ▾

— Mannen kommer förhöras och delges misstanke, därefter kommer kontakt tas med åklagar för eventuellt vidare frihetsberövande och då i form av anhållande alternativt att mannen försätt på fri fot, skriver polisen.

FIKK - För att alla behövs