Händelserik midsommarnatt i Örebro län

Polisen rapporterar om en händelserik midsommarnatt då det varit mycket att göra kopplat till flera midsommarfiranden runt om i länet.

· Publicerad: 22 juni 2024 · 09.30.
Foto: Martin Avedal
Arkivbild: Martin Avedal

Det blev en händelserik midsommarnatt i Örebro län skriver polisen på sin hemsida under lördagsmorgonen. Dock ska det inte ha förekommit några grövre brott, iallafall har det inte kommit till polisens kännedom.

— Det har varit väldigt mycket att göra under natten för patrullerna, framför allt kopplat till midsommarfiranden runt om i länet, skriver polisen.

Annons ▾

Misshandel i Askersund

En man i 20-årsåldern blev misstänkt för misshandel. Detta efter att ha varit väldigt aggressiv och gått till fysisk attack mot flera personer, men utan att någon blev skadad. Mannen omhändertogs även enligt LOB och kördes hem, detta ska ha inträffat vid klockan 23.38.

Även en misshandel i Hallsberg

En kvinna i 35-årsåldern blev misstänkt för ringa misshandel och skadegörelse efter att ha varit aggressiv hemma hos sin partner. Kvinnan slog bland annat en termos i huvudet på mannen och slog sönder inredning i bostaden. Kvinnan omhändertogs enligt LOB, detta larm ska kommit in vid klockan 00.17.

Rattfylleri i Lindesberg


En man i 35-årsåldern stoppas i sin bil på riksväg 50 vid klockan 03.05. Mannen blåser positivt i sållningsinstrumentet varvid han får följa med patrullen för ytterligare provtagning. Mannens körkort omhändertogs på plats.

Detta hände i Örebro

En man i 30-årsåldern kontrolleras vid klockan 23.08 i Hjärsta. Detta med anledning av att han hade två stulna cyklar i sin ägo. Mannen blir misstänkt för häleri.

Vid klockan 23.21 stoppas en man i 50-årsåldern av patrull medan han framför ett fordon i Lanna. Mannen blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa med för ytterligare provtagning. Han är misstänkt för grovt rattfylleri och körkortet är omhändertaget.

FIKK - För att alla behövs