Philip Holm lämnar Örebro Hockey – avslutar samarbetet

Idag står det klart att Philip Holm lämnar Örebro Hockey, de bägge parterna har valt att avsluta samarbetet skriver klubben på sin hemsida.

· Publicerad: 23 augusti 2024 · 22.14.
Arkivbild: Martin Avedal

Idag kom beskedet att Philip Holm lämnar Örebro Hockey, de bägge parterna har kommit till en överenskommelse där man avslutar samarbetet. Detta skriver klubben på sin hemsida under fredagen.

— Under de senaste månaderna har Örebro Hockey arbetat för att hitta en lösning tillsammans med Philip Holm och nu står det klart att partnerna har kommit överens om en uppgörelse. Det innebär att Philip nu är fri att lämna för spel i annan klubb, skriver man.

Annons ▾

Det var i slutet av förra säsongen som Philip Holm och Mathias Bromé blev petade från laget. De bägge spelade inte den avslutande delen av grundserien eller några matcher i åttondelen. I mitten av juni stod det även klart att Mathias Bromé lämnar klubben, idag blev det klart att även Holm lämnar.

— Det är tråkigt att vi har hamnat i det här läget, det är något som har tagit upp mycket tid och kraft den senaste tiden. Nu har vi hittat en lösning, vilket har varit viktigt för oss. Vi behöver ta lärdom av det som har hänt under de senaste månaderna, samtidigt som jag känner att vi nu kan blicka framåt och fokusera på att utveckla klubben, skriver Henrik Löwdahl på klubben.

Philip Holm har själv inte kommenterat beskedet på Örebro Hockeys hemsida, dock skriver Sportbladet att han ska vara aktuell för en klubb i Schweiz till kommande säsong.

FIKK - För att alla behövs