Bildspecial – Smash Fest med Smash Into Pieces

Söndagen den 25 augusti ägde Smash Fest rum, Örebro Tribune var på plats och bevakade bland annat konserterna med Scarlet, CrashDiet och Smash Into Pieces.

· Publicerad: 25 augusti 2024 · 23.57.

Under söndagen arrangerade rockbandet Smash Into Pieces två festivaler på Frimis i Örebro. Den första var Smash for Kids där de själv och Scarlet uppträdde, sen blev det även en festival med flera rockband som spelade. Självklart var Smash Into Pieces det stora dragplåstret.

Smash for Kids ägde rum mellan klockan 13:00 och 18:00 under söndagen. Festivalen drog mycket med folk framför allt barnfamiljer. Vid klockan 18:30 var det då dags för Smash Fest att slå upp dörrarna. Första akten ut var Scarlet, en duo som Örebro Tribune har följt ett par år sen debuten på Putte i Parken 2018. Det är fortfarande en cool och energisk duo som har en ljus framtid framför sig.

Annons ▾

Under kvällen spelar även flera akter som t.ex APE och Metalite. Tribune kollade in rockbandet CrashDiet som även de bjöd på en energisk show. De kunde även värma upp publiken inför Smash Into Pieces som klev upp på scenen därefter. Bandet bjuder på en stabil spelning där det i stor sent är gasen i botten från start till stopp. Här kommer ett par bilder från Smash Fest.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs