Örebro Futsal Club

Örebro Tribune har tagit stegen ”back to our roots”

Det skulle bli precis som jag tidigare trodde, svårt redan från start med massor av kod. Jag har gått igenom och kollat, lagt till och plockat bort. Anpassning av systemet kommer kräva en hel del timmar som man märker i efterhand.

· Publicerad: 3 september 2017 · 12.52.
Back-to-our-Örebro Tribune

Suttit under en längre tid och sneglat på detta INN – Institute for Nonprofit News och ett ramverk till redan existerande systemet vi kör på Örebro Tribune. Jag är en Github-Nerd så jag har haft möjligheten att fått följa gänget under flera år, det är först nu jag reagerat och framförallt agerat och tagit tag i dom prylar och pinalerna.

Det skulle bli precis som jag tidigare trodde, svårt redan från start med massor av kod. Jag har gått igenom och kollat, lagt till och plockat bort. Anpassning av systemet kommer kräva en hel del timmar som man märker i efterhand, listor på Spotify får hjälpa mig på vägen.

Annons ▾

Back to our roots – fast framåt igen

När vi ser tillbaka så fanns en viss stil på sidorna Örebro Tribune, och framförallt Utryckning.se som följt med under många år (2002). Vi tog stegen tillbaka och back to our roots – denna gång gör vi detta med massor av anpassade funktioner och med publicering så lätt att man nästan får en tår i ögat.

Artikelhögen växer och vi har en mindre kö med material som måste tas omhand under söndagen.

FIKK - För att alla behövs