Örebro Futsal Club

Ge bort en godsak för en god sak – stöd Rosa Bandet

Syftet med kampanjen är hjälpen till att finansiera forskningen mot en av vår tids största folksjukdomar – bröstcancer

· Publicerad: 1 oktober 2017 · 21.33.
Bullogram-Rosabandet

Under hela oktober kan du via bullogram.nu skicka en kanelbulle till någon du tycker om. I sex år har Bonjour på olika sätt uppmärksammat bröstcancer. Det har hittills gett över 1 350 000 kronor till forskning. I oktober väntas ytterligare 250 000 kronor kunna skänkas tack vare rosa bullar.

Går direkt till Bröstcancerfonden

Under hela oktober kan du via Bonjours bullogram.nu skicka en kanelbulle till någon du tycker om. Bullogrammet med en nybakad rosa bulle kan sedan mottagaren hämta ut hos valfri Pressbyrån runt om i hela Sverige. Ett Bullogram med en bulle kostar 25 kronor. 10 kronor per Bullogram går direkt till Bröstcancerfondens viktiga arbete.

Annons ▾

– En god handling har aldrig smakat bättre. Vi vet vilket oerhört viktigt arbete Bröstcancerfonden utför. Därför är vi väldigt glada för att vi får vara med och bidra tillsammans med alla dem som köper våra rosa kanelbullar, säger Eva Strömbom, marknadsdirektör på Lantmännen Unibake.

en av vår tids största folksjukdomar – bröstcancer

I sex år har Bonjour på olika sätt uppmärksammat svenska konsumenter på en av vår tids största folksjukdomar – bröstcancer.

– De framsteg som hela tiden görs inom bröstcancerforskningen är till stor del ett resultat av de bidrag som olika företag och privatpersoner hjälper till att samla in varje år, säger Marit Jenset, Generalsekreterare på Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO. Vi är naturligtvis väldigt tacksamma för det bidrag vi fått genom Bonjour över åren, och som kommit den patientnära bröstcancerforskningen tillgodo.

Vill du skicka en rosa bulle via tjänsten Bullogram, gå in på bullogram.nu

Stöd Rosa Bandet 2017

FIKK - För att alla behövs