Maskerad man rånade butik på Boglundsängen i Örebro

Polisen larmades vid klockan 11:05 till en butik på Boglundsängen i Örebro. Detta efter att en maskerad man rånat butiken på en okänd summa pengar.

· Publicerad: 14 oktober 2019 · 14.53.
Foto: Rickard Åbyhammar

Det var vid klockan 11:05 på måndagsförmiddagen som polisen fick in ett larm från en butik på Boglundsängen i Örebro. Enligt uppgifter skall en maskerad man rånat butiken.

Mannen ska kommit in i butiken och tagit sig fram till kassorna där denne hotade personalen och fick med sig en okänd summa pengar. Därefter lämnade den maskerade mannen platsen, oklart i vilken riktning.

Annons ▾

Hundpatrull sökte efter spår på Boglundsängen

Butiken på Boglundsängen har valt och stänga pga av rånet samtidigt har en hundpatrull spanat i närområdet efter den misstänkte mannen. Man har eventuellt säkrat ett par bevis som kan vara vägledande i utredningen.

Signalementen på mannen är att denne uppskattas vara 25 – 27 år och ca 180 cm lång. Mannen var klädd i svart tröja, svart jacka samt svarta byxor. Han var maskerad över huvudet med en rånarluva.

I nuläget finns ingen misstänkt gripen för rånet på Boglundsängen. Samtidigt finns det även uppgifter om att ingen skadades i samband med händelsen.

Foto: Rickard Åbyhammar

FIKK - För att alla behövs