Nick Ebert uppges vara klar för Örebro Hockey

Den amerikanska backen Nick Ebert uppges vara klar för Örebro Hockey, detta har bland annat Expressen gått ut med under tisdagen.

· Publicerad: 23 juni 2020 · 10.51.

Turerna har varit många runt Nick Ebert men under tisdagen har flera källor där bland annat Expressen uppgett att den amerikanske backen ska vara klar för Örebro Hockey.

Nick Ebert gjorde stor succé under säsongen 2018/19 när han tillsammans med Jhonas Enroth tog Örebro till slutspel efter en makalös avslutning på säsongen. Därefter lämnade Ebert för spel i NHL och Ottawa Senators men istället blev han bortbytt till New York Rangers och spenderade säsong i AHL.

Annons ▾

Fansen samlade in pengar – vill få hit Nick Ebert

När det framgick att Nick Ebert återigen tittade på spel i Europa uttryckte han att Örebro Hockey inte hade visat intresse. Mycket handlade om den ekonomiska situation och att han skulle bli för dyr för klubben. Detta fick fansen att starta en insamling.

— Pengar ska inte få vara ett hinder för oss rödvita supportrar när det handlar om att återknyta gamla band till hjältar som har presterat bra i laget i våra hjärtan, skriv 14-3 på sin facebook och instagram.

Totalt samlade man in runt 250000 kr plus att även lokala sponsorer ska ha hjälpt till med pengar. Om man nu ska tro ryktet om att Ebert är klar så har initiativet från fansen varit lyckosamt. Enligt uppgifter skall Ebert presenteras av kubben under onsdagen.

FIKK - För att alla behövs