World Global IPTV

Stjärnbacken Nick Ebert blir borta i ca 3 månader

Örebro Hockeys nyförvärv Nick Ebert skadades under en träningsmatch mot Oskarshamn, klubben meddelade under torsdagen att han blir borta i ca 3 månader.

· Publicerad: 17 september 2020 · 16.43.

Nick Ebert var hjälten som återvände till Örebro, bland annat efter en insamling av fansen. Men nu kan Örebro Hockey meddela att den amerikanske backen missar ca 3 månader pga av en operation.

— Under onsdagen opererades Nick och han beräknas vara borta från spel i ca 3 månader framåt i tiden, säger Örebro Hockeys läkare Ulf Nordström på klubbens hemsida.

Annons ▾

Nick Ebert blev skada i en träningsmatch

Nick Ebert gjorde stor succé i Örebro under sin första sejour i klubben. Så pass stort intryck på fansen att de startade en insamling när det framgick att Ebert efter ett år i Nordamerika återigen tittade på spel i Europa.

Och i slutet av juni kunde Örebro Hockey meddela att den amerikanske backen återvände till klubben. I september anslöt Ebert till truppen men efter bara två träningar och en period i träningsmatchen mot Oskarshamn tog äventyret slut.

Nick Ebert klev av isen efter att fått en smäll i en närkamp, därefter kunde det konstateras att han ådragit sig en axelskada. Under onsdagen opererades han på USÖ och klubben kunde på torsdagen meddela att han blir borta från spel i ca 3 månader.

FIKK - För att alla behövs