ÖSK lånar in Deniz Hümmet på nytt från Elfsborg

Under torsdagen kunde ÖSK Fotboll bekräfta att de lånar in Deniz Hümmet på nytt, han lånades in förra säsongen och gjorde succé.

· Publicerad: 18 februari 2021 · 12.55.

Idag kunde ÖSK Fotboll bekräfta att man lånar in Deniz Hümmet på nytt från seriekonkurrenten Elfsborg. Det var i augusti förra året Hümmets kom till ÖSK efter en utlåning från samma klubb. Det blev en succé direkt med ett hat-trick mot Norrköping.

— Det är kul att vara tillbaka och jag längtar efter att få dra igång. Relationen jag har med alla från kontorspersonal till truppen här känns jättebra och supportrarna har verkligen tagit hand om mig från dag ett. Jag hoppas att vi får spela inför dem i år och jag kommer leverera som i höstas, säger Deniz Hümmet på klubbens hemsida.

Annons ▾

Deniz Hümmet gjorde mål direkt

Det blev en drömdebut för Deniz Hümmet som sköt tre mål när ÖSK slog Norrköping på Behrn Arena den 30 augusti förra året. Klubben har varit nöjda med lånet och väljer nu att på nytt låna in honom från Elfsborg.

— Deniz hade en stark höst i Örebro och var en bidragande orsak till att vi var höstens bästa lag i allsvenskan. Vi har under en tid sökt efter att komplettera vår trupp med spets och Deniz har varit ett av våra huvudspår. Det känns verkligen jättebra att kunna välkomna honom tillbaka till Örebro, säger Axel Kjäll på klubbens hemsida.

Deniz Hümmet lånas in under hela säsongen 2021 och gör sin första träning med laget under torsdagen. Klubben arbetar med att få honom spelklar till lördagens hemmamatch mot Trelleborgs FF. Matchen är den första i Svenska Cupen.

FIKK - För att alla behövs