Hammarby slog ÖSK – femte raka förlusten

ÖSK förlorade sin femte raka match efter att gästade Hammarby vann med 0-2 på Berhn Arena, gästerna kunde göra mål redan i matchens första minut.

· Publicerad: 18 juli 2021 · 19.17.

Mardrömmen fortsätter för ÖSK, idag kom den femte raka förlusten efter 0-2 hemma mot Hammarby. Detta innebär att laget ligger kvar i botten av tabellen med tre poäng upp till säker mark. ÖSK har i nuläget enbart sju poäng.

Matchen var den första riktiga matchen på länge som ett större antal åskådare var på plats, totalt ska det varit 2015 st i publiken. Och de fick se hur Hammarby redan i den 1:a minuten kunde göra 0-1 genom Astrit Selmani. Uppförsbacke redan i matchens inledning för hemmalaget.

Annons ▾

Mohanad Jeahze avgjorde för Hammarby

Efter Hammarbys tidiga ledningsmål stod matchen mest och vägde, ÖSK försökte etablera spel men lyckades inte skapa något. I sin helhet var det en rätt så händelsefattig match. Mohanad Jeahze kunde i den 69:e matchminuten sätta 0-2 och Hammarby såg ut att fixa det här relativt enkelt.

ÖSK ligger som sagt sist i tabellen med enbart sju poäng, tar Varberg eller Mjällby poäng i den här omgången kan avståndet upp till säker mark bli större. I nästa omgång tar dessutom ÖSK emot ett nytt Stockholmslag när AIK kommer på besök. Men matchen kan också bli en vändpunkt för ÖSK.

I veckan som gick presenterade klubben två nyförvärv, Nahir Besara återvänder medan Jiloan Hamad ansluter. Dessa två herrar kan bli den injektion som ÖSK behöver, den pusselbit som saknas i anfallet. För idag mot Hammarby fanns inte mycket att hämta och för ÖSK kan det bara bli bättre, nu handlar det om att undvika nedflyttning.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs