Niklas Johansson lämnar Örebro med omedelbar verkan

Örebro Hockey och Niklas Johansson bryter sitt samarbete, och sportchefen gör sin sista arbetsdag idag, det innebär att han lämnar med omedelbar verkan.

· Publicerad: 10 januari 2023 · 16.42.
Arkivbild: Martin Avedal

Örebro Hockey kunde under tisdagen meddela en förändring i den sportsliga ledningen. Sportchefen Niklas Johansson lämnar klubben med omedelbar verkan, detta då de valt att bryta samarbetet.

— Niklas har under sina tid som Sportchef varit med och etablerat Örebro Hockey som ett stabilt SHL-lag. Nu har vi tillsammans med Niklas kommit överens om att gå skilda vägar. Niklas gör idag sin sista arbetsdag och vi vill passa på att tacka Niklas för hans tid i Örebro Hockey och önskar honom stort lycka till i framtiden, säger Örebro Hockeys VD Mikael Johansson på klubbens hemsida.

Annons ▾

Niklas Johansson började arbeta som sportchef säsongen 2016/17 men efter sju år väljer nu han och klubben att bryta samarbetet. Johansson är den tredje nyckelfiguren i klubben som lämnar på kort tid. Detta då det står klart att lagkapten Rodrigo Abols och huvudtränaren Niklas Eriksson lämnar klubben efter säsongen.

— Jag har haft sju fantastiska år i Örebro Hockey och jag vill verkligen passa på att tacka spelare, ledare och inte minst alla partners samt supportrar som backar upp och stöttar föreningen på ett otroligt sätt. Det har varit en häftig resa som jag kommer att ta med mig resten av mitt liv. Nu har det blivit dags för nya utmaningar och jag önskar klubben allt gott framöver, säger Niklas Johansson.

FIKK - För att alla behövs