Polis ingrep vid huliganbråk vid Behrn Arena

Det var i anslutning till matchen mellan ÖSK Bandy och Boltic som polis och ordningsvakter avstyrde en sammandrabbning mellan två supportergrupper.

· Publicerad: 3 februari 2024 · 15.28.

Det var runt klockan 14:40 på lördagen som polis samt ordningsvakter fick ingripa vid en konfrontation mellan två supportergrupper utanför Behrn Arena. Detta i anslutning till mötet mellan ÖSK Bandy och Boltic som ägde rum i Örebro.

Enligt uppgifter till Örebro Tribune från vittnen på plats så ska de två grupperna stormat varandra. Det ska förekommit ca 10 personer i de bägge grupperingarna. Polisen kunde avstyra huliganbråket och gripa ett flertal personer på plats.

Annons ▾

Det var i torsdags som polisen gick ut och berättade att det funnits planer på en konfrontation mellan två supportergrupper, något som man ska ha avstyrt. Pga risken för bråk ska man bland annat beslutat att använda UAS-bevakning (drönare) runt centrum och Behrn Arena.

Filmklipp från platsen finns inne på Tribunes Facebook
Foto: Läsarbild

FIKK - För att alla behövs