Hedda Broberg förlänger med Örebro Volley

Landslagscentern Hedda Broberg har förlängt med Örebro Volley, detta kunde klubben skriva om på sin hemsida under torsdagskvällen.

· Publicerad: 25 april 2024 · 21.38.
Arkivbild: Martin Avedal

Under gårdagen kunde Örebro Volley meddela att Catarina Cooper förlängt med den nyblivna mästarklubben. Sent på torsdagskvällen kunde man meddela att nästa spelare är klar, det är landslagscentern Hedda Broberg som också hon valt att förlänga.

— Nästa säsong ska bli otroligt spännande tycker jag. Vi har två guld att försvara (GP och SM) samtidigt som det blir flera stora förändringar i laget, ny tränare och säkert flera nya spelare, medan andra spelare droppar av. Det ska bli superkul att vara med på denna ”nya” resa och vi ska göra allt för att försvara våra titlar, säger Hedda Broberg på klubbens hemsida.

Annons ▾

Hedda Broberg kom till Örebro Volley inför säsongen 2022/23 och är nu klar för sin tredje säsong med Örebro Volley. Under slutspelet var hon en viktig kugge när klubben vann sitt första SM-guld på 16 år.

— Hedda var en stor faktor i årets guldlag. Hennes anfall och block håller redan mycket hög klass och med förhoppningsvis en lång landslagssommar så kommer Hedda fortsätta att utvecklas. Hon är ett föredöme för alla atleter med sin professionella inställning till att varje träning och match att driva sin egen utveckling, säger Head Coach Jonas Håård.

FIKK - För att alla behövs