Örebro Futsal Club

Fredagsmingel från Back to the 90:s på Ritz Nightclub

Fredagen den 4 oktober arrangerades Back to the 90:s på Ritz Nighclub i Örebro. På scenen stod artister som Drömhus, Dr Alban och Snap.

· Publicerad: 5 oktober 2019 · 15.22.

Fredagen den 4 oktober arrangerades Back to the 90:s på Ritz Nighclub. Det blev en riktigt nostalgitripp tillbaka till 90-talet och scenen stod artister som Drömhus, Dr Alban och Snap.

Kvällens DJ var Michael Brinkenstjärna som höll igång festen på dansgolvet genom att spela många 90-tals klassiker. Han fungerade också som en presentatör för det olika artisterna. Redan vid 22.30 var kön utanför Ritz Nightclub lång och på dansgolvet var trycket stort.

Annons ▾

Stor succé för Back to the 90:s

Kvällens evenemang blev en stor succé för nattklubben och att låta tre akter uppträdda efter varandra i detta typ av koncept funkar också bra. Ritz brukar vanligtvis rikta sig till en yngre publik när de inte arrangera sina Afterwork på fredagarna.

Först ut var Drömhus som slog igenom med en cover på Freestyles Vill ha Dig. Hon har varit en flitig besökare på nattklubben men inte ensam lyckats dra samma publik som kom ikväll. Men ikväll fick hon uppträdda för ett fullt dansgolv vilket var kul för henne.

Knivskarp scennärvaro från Snap lyfte kvällen

Att Back to the 90:s var riktat till personer som var unga på 90-talet var ingen hemlighet. Många av besökarna var 40 år och uppåt även om några ”ungdomar” hade hittat till Ritz Nightclub även denna kväll.

Dr Alban som var nästa artist ut på scenen har nyligen fyllt 62 år. Han kunde vid ett par tillfällen kännas lite trött men samtidigt har han en så otrolig närvaro på scenen.

Den käre doktorn får dock ursäkta sig, kvällen tillhörde ändå den tyska elektro-gruppen Snap. Där Stoli Michaels bjöd på en egen show med knivskarp scennärvaro och vass och hård hiphop. Snap bjöd också publiken på sina världshits The Power och Rhythm Is a Dancer.

Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs